Cartofii se curata de coaja, se dau pe razatoare, ceapa se toaca marunt de tot. Cartofii se scurg bine de tot de apa pe care au lasat-o si se amesteca apoi cu faina, ceapa, ouale si sarea si piperul. Uleiul se pune in tigaie, se lasa la foc mic, se infierbanta si apoi cu lingurita se iau cocoloase de amestec si se pun in ulei.
Se preseaza putin cu dosul lingurii sa le dam un aspect de clatita (pancake) ceva mai groasa si se prajesc pe ambele parti Se scot pe un servet de hartie pentru a se scurge uleiul si se servesc calde simple, sau cu smantana sau cu lapte batut
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii