Cartofii se curata de coaja, se dau pe razatoare, ceapa se toaca marunt de tot. Cartofii se scurg bine de tot de apa pe care au lasat-o si se amesteca apoi cu faina, ceapa, ouale si sarea si piperul. Uleiul se pune in tigaie, se lasa la foc mic, se infierbanta si apoi cu lingurita se iau cocoloase de amestec si se pun in ulei.
Se preseaza putin cu dosul lingurii sa le dam un aspect de clatita (pancake) ceva mai groasa si se prajesc pe ambele parti Se scot pe un servet de hartie pentru a se scurge uleiul si se servesc calde simple, sau cu smantana sau cu lapte batut
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii