Cartofii curatatisispalatise pun la fiert in apa cu sare
Sunca se taie cubulete mici apoi se freaca bine cu santana si daca este nevoie se sareaza si pipereaza,dupa gust
Se fierbe fasolea pastai in apa cu sare,se scurgesise trece sub jet de apa rece,se scurge bine apoi se mai marunteste cu un cutit,se trage un pic in uleiul de masline si la sfarsit se adauga usturoiul pisat bine.
Se scurg cartofii,se paseaza si se freaca cu un pic de unt.Se iau 4 forme metalice(eu nu am si mi-am facut din plastic) fara fund,se asaza pe un platou apoise umple fiecare forma cu compozitiile preparate anterior,asezand intai un strat de piure,apoi unul cu spuma de sunca si ultimul de fasole pastai.
Se dau la rece cel putin o ora apoi se scot cu grija inelele si se decoreaza cu pasta de masline negre.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn chin...sa fac aceste fursecuri...un chin. De fiecare data mi-am dorit sa fac fursecuri spritate, insa orice reteta am...
Fursecuri cu ciocolata, spritateDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii