Cartofii curatatisispalatise pun la fiert in apa cu sare
Sunca se taie cubulete mici apoi se freaca bine cu santana si daca este nevoie se sareaza si pipereaza,dupa gust
Se fierbe fasolea pastai in apa cu sare,se scurgesise trece sub jet de apa rece,se scurge bine apoi se mai marunteste cu un cutit,se trage un pic in uleiul de masline si la sfarsit se adauga usturoiul pisat bine.
Se scurg cartofii,se paseaza si se freaca cu un pic de unt.Se iau 4 forme metalice(eu nu am si mi-am facut din plastic) fara fund,se asaza pe un platou apoise umple fiecare forma cu compozitiile preparate anterior,asezand intai un strat de piure,apoi unul cu spuma de sunca si ultimul de fasole pastai.
Se dau la rece cel putin o ora apoi se scot cu grija inelele si se decoreaza cu pasta de masline negre.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaO prajitura fina si pufoasa pe care o recomand cu drag.
Negresa cu branza de vaciAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii