Timbale de fasole si spuma de sunca

Postat pe: 26-04-2016
(0)

Ingrediente

pentru 4 portii)
400 cartofi albi
200g fasole pastai
200 g sunca de curcan
2 linguri de smantana
50 g unt
sare
piper
4 linguri ulei de masine
2catei de usturoi
pentru decor
2 linguri de pasta de masline frecata cu un pic de unt

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Cartofii curatatisispalatise pun la fiert in apa cu sare
Sunca se taie cubulete mici apoi se freaca bine cu santana si daca este nevoie se sareaza si pipereaza,dupa gust
Se fierbe fasolea pastai in apa cu sare,se scurgesise trece sub jet de apa rece,se scurge bine apoi se mai marunteste cu un cutit,se trage un pic in uleiul de masline si la sfarsit se adauga usturoiul pisat bine.
Se scurg cartofii,se paseaza si se freaca cu un pic de unt.Se iau 4 forme metalice(eu nu am si mi-am facut din plastic) fara fund,se asaza pe un platou apoise umple fiecare forma cu compozitiile preparate anterior,asezand intai un strat de piure,apoi unul cu spuma de sunca si ultimul de fasole pastai.
Se dau la rece cel putin o ora apoi se scot cu grija inelele si se decoreaza cu pasta de masline negre.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Timbale de fasole si spuma de sunca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Timbale de fasole si spuma de sunca