Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julien.
Patrunjelul spalat si uscat se taie marunt.
Pieptii de pui se fierb, apoi se taie cubulete dupa racire.
Gelatina se hidrateaza in 3 linguri de apa rece, apoi se rastoarna peste 100 ml de zeama ramasa de la fierberea pieptilor de pui. Se pune pe foc mic si se lasa pana incepe sa fiarba, apoi se lasa la racit 1-2 minute.
Intr-un bol amestecam carnea de pui, ceapa, patrunjelul, piper macinat si condiment dupa gust, apoi adaugam si gelatina si amestecam lejer.
Tapetam una-doua forme de terina (depinde marimea) cu folie si rasturnam usor compozitia de terina.
Nivelam cu lama unui cutit si tinem la rece 2-3 ore.
Dupa ce s-a intarit, putem felia terina.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm vazut aceasta prajitura la cateva fete pe Bucataras si am si pregatit-o. Pot sa va spun ca este nemaipomenita. O prajitura...
Prajitura frageda cu mere, de postMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii