Tartine pe paine prajita

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

2 baghete
taiate felii
6 linguri ulei de masline
2 catei de usturoi
200 g cas
100 g sunca de Praga
taiata felii
Piure de avocado: zdrobiti un avocado si amestecati-l cu 1 lingurita mustar
1 lingurita suc de lamaie
2 lingurite ulei si un praf de sare
200 g ardei gras
copt 100 g salam picant
taiat felii 3 linguri sos pesto (optional)
100 g rosii semideshidratate (optional)
100 g branza de burduf

Mod de preparare

PREGĂTIRE

20min
Stropiti feliile de paine cu uleiul si prajiti-le pe gratar, pe fiecare parte, pana cand se rumenesc. Curatati usturoiul, taiati-l in doua si frecati cu el fiecare felie de paine.

Pe o treime din feliile astfel pregatite, asezati intai felii de cas si apoi felii de sunca; ungeti o alta treime din cantitatea de paine cu piureul de avocado, iar deasupra puneti ardei gras copt, taiat felii; ungeti feliile de paine ramase cu sos pesto, asezati deasupra rosii semideshidratate (daca folositi) si branza de burduf.

La sfarsit, presarati deasupra tartinelor piper negru, proaspat macinat, si serviti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tartine pe paine prajita" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tartine pe paine prajita