Stropiti feliile de paine cu uleiul si prajiti-le pe gratar, pe fiecare parte, pana cand se rumenesc. Curatati usturoiul, taiati-l in doua si frecati cu el fiecare felie de paine.
Pe o treime din feliile astfel pregatite, asezati intai felii de cas si apoi felii de sunca; ungeti o alta treime din cantitatea de paine cu piureul de avocado, iar deasupra puneti ardei gras copt, taiat felii; ungeti feliile de paine ramase cu sos pesto, asezati deasupra rosii semideshidratate (daca folositi) si branza de burduf.
La sfarsit, presarati deasupra tartinelor piper negru, proaspat macinat, si serviti.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii