-se bat ouale
-se pun la aburi feliile de dovlecel si se prajesc vinetele fara ulei,pe gratar
(eventual se mai stropesc putin cu apa cand se usuca,
daca feliile sunt mai groase si nu sunt patrunse inca)
-se pun un tava feliile fierbinti, coapte de dovlecel peste care se pune cascavalul ras
-peste ele se pun apoi feliile de vinete peste care se pune cascaval ras
-peste ele se pun feliile de rosii apoi se toarna peste tarte ouale/oul batut
-se baga totul la cuptorul incins, sa se lege(cam la 180*C)
(sarea se pune dupa gust)
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii