Aluatul:
-frecam untul moale, la temperatura camerei cu galbenusul, un praf de sare, apoi adaugam putin cate putin faina si apa. Framantam bine aluatul pana cand nu se mai lipeste de maini. Ungem formele de tarta, sau formele de briose cu putin ulei.
Intindem aluatul, apoi taiem si punem aluatul in forme imbracand si peretii. Acoperim aluatul cu folie de aluminiu, pentru a se coace frumos, fara sa se umfle. Coacem circa 15-20 de minute pana se rumeneste frumos. Scoatem formele din cuptor si le lasam sa se raceasca.
Umplutura:
-amestecam bucatile de ton cu boabele de porumb, ceapa verde curatata si taiata rondele subtiri, rosiile curatate si taiate cubulete mici. Adaugam uleiul de masline, zeama de lamaie si sare dupa gust.
Umplem tartele cu aceasta salata.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii