Aluatul:
-frecam untul moale, la temperatura camerei cu galbenusul, un praf de sare, apoi adaugam putin cate putin faina si apa. Framantam bine aluatul pana cand nu se mai lipeste de maini. Ungem formele de tarta, sau formele de briose cu putin ulei.
Intindem aluatul, apoi taiem si punem aluatul in forme imbracand si peretii. Acoperim aluatul cu folie de aluminiu, pentru a se coace frumos, fara sa se umfle. Coacem circa 15-20 de minute pana se rumeneste frumos. Scoatem formele din cuptor si le lasam sa se raceasca.
Umplutura:
-amestecam bucatile de ton cu boabele de porumb, ceapa verde curatata si taiata rondele subtiri, rosiile curatate si taiate cubulete mici. Adaugam uleiul de masline, zeama de lamaie si sare dupa gust.
Umplem tartele cu aceasta salata.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii