Tarta Sarata cu Branza

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

Aluat:
250 g ricotta sau urda
150 g faina
1/2 plic de praf de copt (nu vanilat)
sare
Umplutura:
250 g ricotta/urda
100 g branza feta
4 linguri de branza rasa grana, parmigiano reggiano sau parmezan
50-80 g cascaval afumat
1 ou
mortadella sau alt tip de mezeluri
rosii cherry
oregano

Mod de preparare

Puneti faina pe o planseta, amestecati-o cu ricotta, praful de copt si un varf de sare. Framantati pana cand devine un aluat omogen si elastic.

Preparati umplutura de branza. Mixati branza ricotta/urda cu branza feta, grana (parmigiano sau parmezan) ras, praful de copt, oul si faina. Sarati daca este nevoie. Intindeti aluatul in foaie, pentru o tava rotunda maxim diam 22-24. cm. Puneti mortadella sau alt mezel taiat fasii, deasupra branza mixata cu oul, cascavalul afumat cubulete, rosiile taiate pe jumatate si presarati putin oregan.

Coaceti in cuptorul deja incalzit la o temperatura de 180 grade, circa 40-45 minute.
Se serveste calduta sau rece.
Este un optim aperitiv, dar si un fel unic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tarta Sarata cu Branza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

chira
•  25.05.2010 17:35:09

Arata foarte bine!Fèlicitari!!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta Sarata cu Branza