Puneti faina pe o planseta, amestecati-o cu ricotta, praful de copt si un varf de sare. Framantati pana cand devine un aluat omogen si elastic.
Preparati umplutura de branza. Mixati branza ricotta/urda cu branza feta, grana (parmigiano sau parmezan) ras, praful de copt, oul si faina. Sarati daca este nevoie. Intindeti aluatul in foaie, pentru o tava rotunda maxim diam 22-24. cm. Puneti mortadella sau alt mezel taiat fasii, deasupra branza mixata cu oul, cascavalul afumat cubulete, rosiile taiate pe jumatate si presarati putin oregan.
Coaceti in cuptorul deja incalzit la o temperatura de 180 grade, circa 40-45 minute.
Se serveste calduta sau rece.
Este un optim aperitiv, dar si un fel unic.
Noua ne place, place, place..Haideti repejor la masa ca este calda!!!
Tocana din cotlet de porc cu cartofi noiReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii