Tarta Sarata cu Branza

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

Aluat:
250 g ricotta sau urda
150 g faina
1/2 plic de praf de copt (nu vanilat)
sare
Umplutura:
250 g ricotta/urda
100 g branza feta
4 linguri de branza rasa grana, parmigiano reggiano sau parmezan
50-80 g cascaval afumat
1 ou
mortadella sau alt tip de mezeluri
rosii cherry
oregano

Mod de preparare

Puneti faina pe o planseta, amestecati-o cu ricotta, praful de copt si un varf de sare. Framantati pana cand devine un aluat omogen si elastic.

Preparati umplutura de branza. Mixati branza ricotta/urda cu branza feta, grana (parmigiano sau parmezan) ras, praful de copt, oul si faina. Sarati daca este nevoie. Intindeti aluatul in foaie, pentru o tava rotunda maxim diam 22-24. cm. Puneti mortadella sau alt mezel taiat fasii, deasupra branza mixata cu oul, cascavalul afumat cubulete, rosiile taiate pe jumatate si presarati putin oregan.

Coaceti in cuptorul deja incalzit la o temperatura de 180 grade, circa 40-45 minute.
Se serveste calduta sau rece.
Este un optim aperitiv, dar si un fel unic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tarta Sarata cu Branza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

chira
•  25.05.2010 17:35:09

Arata foarte bine!Fèlicitari!!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta Sarata cu Branza