Tarta cu Praz

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

2-3 fire de praz
2 cutii de smantana lichida (20 cl fiecare)
200 grame de piept de porc afumat
100 grame de cascaval ras
3 oua
sare
piper
aluat pt tarte

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se curata prazul si se taie in rondele. Se fierbe 10 minute intr-o cratita cu apa sarata. Se scurge bine si se da la temperat.

Pieptul de porc (sunca afumata) taiat in cubulete se prajeste intr-o tigaie. Ouale intregi se bat omleta si se amesteca cu smantana lichida, sarea si piperul.

Intr-o tava rotunda (diametru de aprox. 28 de cm) se intinde aluatul de tarta si se fac gauri cu o furculita; se adauga cat mai uniform cu putinta prazul bine scurs de apa, cubuletele de scunca afumata, ouale si smantana. Pe deasupra se presara cascavalul.

Se pune la cuptorul preincazit circa 25 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tarta cu Praz" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

silvia13
•  22.05.2008 15:49:26

Super arata si cred ca e f buna.Felicitari

vlad
•  21.05.2008 17:48:29

Excelenta! Multumim.

ablodde
•  21.05.2008 12:29:07

e o reteta foarte usor de facut, chiar si pentru novici.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta cu Praz