Se curata prazul si se taie in rondele. Se fierbe 10 minute intr-o cratita cu apa sarata. Se scurge bine si se da la temperat.
Pieptul de porc (sunca afumata) taiat in cubulete se prajeste intr-o tigaie. Ouale intregi se bat omleta si se amesteca cu smantana lichida, sarea si piperul.
Intr-o tava rotunda (diametru de aprox. 28 de cm) se intinde aluatul de tarta si se fac gauri cu o furculita; se adauga cat mai uniform cu putinta prazul bine scurs de apa, cubuletele de scunca afumata, ouale si smantana. Pe deasupra se presara cascavalul.
Se pune la cuptorul preincazit circa 25 de minute.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii