Aluatul de foietaj se lasă la dezgehțat cca. 60 de minute.
Între timp se coc cartofii, în coajă, la cuptor, simplu sau stropiți cu un pic de ulei de măsline. După ce s-au copt, se decojesc, se taie felii mari într-un bol încăpător, se adaugă brânza de burduf mărunțită, ouăle bătute cu kefirul și se anestecă ușor cât să se înglobexe toate ingredientele.
Foaia de foietaj, se așeză într-o tavă rotundă de preferință, tapetată cu foaie de pergament, se adaugă compoziția de cartofi și brânză, apoi se ornează cu tjie de sparanghel și roșii cherry.
Tarta se dă la copt în cuptorul preîncins cca, 30 de miute la 200 grade.
Spor și poftă bună!
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii