Ingrediente
● foietaj cca. 250 g, |
● cartofi copți 4-5 bucăți, |
● brânză de burduf 300 g, |
● kefir 300 ml, |
● ouă 3 bucăți, |
● tije de sparanghel verde conservat cca. 5-6 bucăți, |
● roșii cherry 5-6 bucăți |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
15min

GĂTIRE
30min

PORȚII
12 portii
Aluatul de foietaj se lasă la dezgehțat cca. 60 de minute.
Între timp se coc cartofii, în coajă, la cuptor, simplu sau stropiți cu un pic de ulei de măsline. După ce s-au copt, se decojesc, se taie felii mari într-un bol încăpător, se adaugă brânza de burduf mărunțită, ouăle bătute cu kefirul și se anestecă ușor cât să se înglobexe toate ingredientele.
Foaia de foietaj, se așeză într-o tavă rotundă de preferință, tapetată cu foaie de pergament, se adaugă compoziția de cartofi și brânză, apoi se ornează cu tjie de sparanghel și roșii cherry.
Tarta se dă la copt în cuptorul preîncins cca, 30 de miute la 200 grade.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tarta cu cartofi si sparanghel" nu uita sa ii faci un review.
Între timp se coc cartofii, în coajă, la cuptor, simplu sau stropiți cu un pic de ulei de măsline. După ce s-au copt, se decojesc, se taie felii mari într-un bol încăpător, se adaugă brânza de burduf mărunțită, ouăle bătute cu kefirul și se anestecă ușor cât să se înglobexe toate ingredientele.
Foaia de foietaj, se așeză într-o tavă rotundă de preferință, tapetată cu foaie de pergament, se adaugă compoziția de cartofi și brânză, apoi se ornează cu tjie de sparanghel și roșii cherry.
Tarta se dă la copt în cuptorul preîncins cca, 30 de miute la 200 grade.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tarta cu cartofi si sparanghel" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany