Tarta cu cartofi si sparanghel

Postat pe: 02-04-2019
(0)

Ingrediente

foietaj cca. 250 g,
cartofi copți 4-5 bucăți,
brânză de burduf 300 g,
kefir 300 ml,
ouă 3 bucăți,
tije de sparanghel verde conservat cca. 5-6 bucăți,
roșii cherry 5-6 bucăți

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

15min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

12 portii
Aluatul de foietaj se lasă la dezgehțat cca. 60 de minute.
Între timp se coc cartofii, în coajă, la cuptor, simplu sau stropiți cu un pic de ulei de măsline. După ce s-au copt, se decojesc, se taie felii mari într-un bol încăpător, se adaugă brânza de burduf mărunțită, ouăle bătute cu kefirul și se anestecă ușor cât să se înglobexe toate ingredientele.
Foaia de foietaj, se așeză într-o tavă rotundă de preferință, tapetată cu foaie de pergament, se adaugă compoziția de cartofi și brânză, apoi se ornează cu tjie de sparanghel și roșii cherry.
Tarta se dă la copt în cuptorul preîncins cca, 30 de miute la 200 grade.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Tarta cu cartofi si sparanghel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta cu cartofi si sparanghel