Pentru aluat: aluatul a fost facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa la ingrediente. Intindem aluatul cu sucitorul sii ii dam o forma rotunda. Punem aluatul intr-o forma de tarte, tapetata cu ulei si faina, coacem aluatul in orb pentru 10 minute.
Pentru umplutura: zdrobim branza de vaci cu furculita, adaugam sarea, oul si albusul, grisul si amestecam cu un tel. Taiem branza cu mucegai cubulete, oprim cateva bucati pentru décor, iar restul adaugam la umplutura de branza. Ceapa o taiem feliute, iar nucile le zdrobim in maini. Adaugam ceapa si nucile la umplutura, dar oprim din fiecare cate putin. Amestecam toate ingredientele de la umplutura si le punem peste blatul copt pt 10 minute. Deasupra punem cate putin din branza cu mucegai, ceapa si nuci. Coacem tarta la 170 grade C, pentru 30 minute. Se lasa sa se raceasca, se portioneaza si se serveste calda sau rece, simpla sau cu salata.
Sa va fie de folos!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPot să vă spun că toate ingredientele acestui preparat: Perișoare de pui și tortelloni în sos de legume, au...
Perisoare de pui cu tortelloni in sos de legumeEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii