Se face aluatul, se intinde o foaie rotunda de aproximativ 0,5 cm si se aseaza in tava de tarta,sau de tort,captusita cu hirtie de copt.
Aluatul se inteapa cu o furculita ca sa nu se ridice la copt...
Ceapa, ciupercile, sunca se calesc intr-un pic de unt si se pun peste aluat. Deasupra se rade cascavalul..
Se pune si verdeata tocata , peste ele si ardei gras de trei culori
Deasupra se pune smantana batuta cu ouale si se da la cuptor. Se lasa la foc potrivit aproximativ 30 minute, pana capata o culoare placut aramie si o crusta minunata...
Si asa arata o feliuta...
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAm avut poftă de o ciorbă de fasole verde și dovlecel, iar băieții mei au avut poftă de o ciorbă cu ceva afumătură,...
Ciorba de fasole verde cu dovlecel si scarita afumataCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii