Tarta aperitiv

Postat pe: 21-11-2010
(1)

Ingrediente

Aluatul:
1 cana si 3/4 faina alba
1/2 cub margarina rama (125g)
1/2 lingurita sare
5-6 linguri apa (doar cat e necesara ca aluatul sa stea la un loc)
Umplutura:
2 cepe albe
200-300gr sunca taiata cubulete
200gr cascaval
o cutie ciuperci taiate
Deasupra:
200 g smanatana
3-4 oua

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se face aluatul, se intinde o foaie rotunda de aproximativ 0,5 cm si se aseaza in tava de tarta,sau de tort,captusita cu hirtie de copt.



Aluatul se inteapa cu o furculita ca sa nu se ridice la copt...
Ceapa, ciupercile, sunca se calesc intr-un pic de unt si se pun peste aluat. Deasupra se rade cascavalul..



Se pune si verdeata tocata , peste ele si ardei gras de trei culori



Deasupra se pune smantana batuta cu ouale si se da la cuptor. Se lasa la foc potrivit aproximativ 30 minute, pana capata o culoare placut aramie si o crusta minunata...



Si asa arata o feliuta...




Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tarta aperitiv" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  05.02.2009 22:49:47

O reteta grozava!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tarta aperitiv