Taci si inghite !

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • - 4 cani de apa
  • - 1 cana de malai
  • - 4 cubulete de unt
  • - 4 oua
  • - 4 patratele de branza topita (se poate pune orice fel de branza) rasa)
  • - un praf de sare

Mod de preparare

Se face din apa, malai, sare o mamaliguta potrivt de moale.

Se rastoarna intr-o tava care merge la cuptor.

Se fac cu o lingura 4 cuiburi unde punem bucatelele de unt si cele 4 oua. Un praf de sare.

Acoperim ouale cu feliile de branza topita. (Daca folosim branza sarata, nu punem sare peste oua.)

Introducem tava in cuptor pana albusul este alb si branza se gratineaza putin.

Pofta buna !

Se poate servi astfel sau cu smantana inainte de servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate