Taci si inghite !

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • - 4 cani de apa
  • - 1 cana de malai
  • - 4 cubulete de unt
  • - 4 oua
  • - 4 patratele de branza topita (se poate pune orice fel de branza) rasa)
  • - un praf de sare

Mod de preparare

Se face din apa, malai, sare o mamaliguta potrivt de moale.

Se rastoarna intr-o tava care merge la cuptor.

Se fac cu o lingura 4 cuiburi unde punem bucatelele de unt si cele 4 oua. Un praf de sare.

Acoperim ouale cu feliile de branza topita. (Daca folosim branza sarata, nu punem sare peste oua.)

Introducem tava in cuptor pana albusul este alb si branza se gratineaza putin.

Pofta buna !

Se poate servi astfel sau cu smantana inainte de servire.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Schneider
4
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
5
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars