Sushi din Fasole Batuta

Complexitate
redusa
Sushi din Fasole Batuta

Ingrediente

  • fasole boabe - 200 g
  • faina - 100g
  • pesmet - 100g
  • oua - 2 buc
  • ceapa verde - 4 fire
  • sare
  • piper
  • condimente

Mod de preparare

Am fiert fasolea dupa metoda clasica si am batut-o obtinind o pasta. Am asezonat-o cu sare, piper si condimente.

Folosind tehnica prepararii sushi-ului am folosit in loc de alge, folie de plastic realizind din pasta de fasole doua rulouri pe care le-am taiat obtinind cilindri de circa 6-7 cm inaltime.

La mijloc am pus ceapa verde si am procedat la trecerea prin faina ou si pesmet, dupa care am prajit in ulei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate