Am taiat piinea in forma de stea am uns-o cu putin galbenus si am pus-o la cuptor (in prealabil incins) pina colturile stelutei au devenit rumene. Le-am scos si le-am lasat la racit. Am fiert asparagus cit sa devina nu foarte moale, l-am crestat pe mijloc l-am desfacut si am taiat romburi.
Am taiat fisii de morcov (atentie pentru a putea fi rasucit, morcovul trebuie sa fie taiat nu din mijloc ci din margine .... textura lui, in margine permite asta .... in mijloc este mult mai rigid si se rupe). Am practicat o taietura in mijlocul fisiei de morcov - fisia are cam 1 - 1, 5 cm latime, in lungul fisiei, si am rasucit morcovul, trecind unul din capate prin taietura si rasucind ... ca in pozele postate de pupi ... ridichea am taiat-o felii, la fel am practicat o taietura in mijloc si am trecut fisiile de morcov prin aceste taieturi.
Brinza de vaci am frecat-o cu untul si putina sare. Am asezat totul in felul urmator: am presarat pe piine, piper rosu macinat, apoi am pus amestec de brinza cu unt, peste acestea am pus rombul de asparagus, morcovul si ridichea, inelul de maslina iar in mijlocul ei un virf de pasta de ardei iute .... in final o boaba de piper verde ... cum imi place mie ...
Puteti folosi orice alta combinatie .... super picant sa fie ....
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSi am facut un strudel delicios, atat de bun incat s-a mancat prea repede. Adica eu speram sa mai am si a doua zi dimineata...
Strudel cu fructe de padureSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii