Se incalzeste cuptorul la 175C (350F).
Se prajeste putin kaiserul, nu foarte crocant. apoi se scoate din tigaie si se pastreaza grasimea de la el. Se adauga putin ulei si se pune la calit prazul cu morcovul ras. Daca aveti niste ardei gras rosu sau portocaliu (si de la congelator) puteti sa-l adaugati. Se calesc zarzavaturile pana se moaie. Se sareaza si pipereaza putin, pt ca adaugati mai tarziu branza.
Se lasa prazul sa se raceasca si cand nu mai e asa de cald se adauga cele 4 galbenusuri, apoi smantana, faina, branza si verdeturile, piper si sare daca mai este nevoie.
Se bat albusurile spuma tare si se adauga treptat cate putin, amestecandu-se de jos in sus, ca sa nu iasa tot aerul din spuma. Se pune intr-o forma tapetata cu pesmet sau faina si se coace 35-40 minute. daca le puneti in forme mici de tot, sunt gata in aproximativ 10 min.
** Se poate face la fel cu spanac crud (1 kg) in loc de praz si se caleste cu ceapa si kaiser si apoi se toaca si se aduga restul de ingrediente ca mai sus.
Eu fac cateodata din 2 fire de praz si adaug o legatura de spanac proaspat (300 g.) sau congelat.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii