Se injumatatesc feliile de toast, cascaval si sunca. Se feliaza rosiile si se scot samburii si zeama.
Se unge forma de sufleu cu unt. Se pun alternativ o felie de paine, una de cascaval, una de sunca, una de rosii, dupa modelul tiglelor de acoperis, primele felii de paine fiind asezate putin inclinat, rezemate de marginea formei si sustinand astfel urmatoarele felii, pana la completarea formei de sufleu.
Se incinge cuptorul la 220 grade C.
Se bat ouale cu laptele condensat, se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara, se amesteca si se toarna peste sufleu.
Se coace circa 20 - 30 de minute.
Mod de servire: Se serveste imediat dupa ce a fost scos din cuptor.
Mentiuni: Pentru reusita deplina se recomanda felii de paine semiprajita astfel incat partea de la suprafata sa nu se arda prea tare in cuptor, iar partea de jos sa nu se inmoaie prea mult in sos.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii