Sufleu de paine cu rosii, cascaval si sunca

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Ingrediente pentru 4 portii:
8 felii paine toast
8 felii subtiri de cascaval
8 felii subtiri de sunca slaba (ca cea folosita pentru pizza)
3 rosii
3 oua
30 ml lapte condensat (se poate inlocui cu smantana dulce)
sare, piper, nucsoara
unt pentru uns forma de sufleu

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se injumatatesc feliile de toast, cascaval si sunca. Se feliaza rosiile si se scot samburii si zeama.
Se unge forma de sufleu cu unt. Se pun alternativ o felie de paine, una de cascaval, una de sunca, una de rosii, dupa modelul tiglelor de acoperis, primele felii de paine fiind asezate putin inclinat, rezemate de marginea formei si sustinand astfel urmatoarele felii, pana la completarea formei de sufleu.
Se incinge cuptorul la 220 grade C.
Se bat ouale cu laptele condensat, se condimenteaza cu sare, piper, nucsoara, se amesteca si se toarna peste sufleu.
Se coace circa 20 - 30 de minute.
Mod de servire: Se serveste imediat dupa ce a fost scos din cuptor.

Mentiuni: Pentru reusita deplina se recomanda felii de paine semiprajita astfel incat partea de la suprafata sa nu se arda prea tare in cuptor, iar partea de jos sa nu se inmoaie prea mult in sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sufleu de paine cu rosii, cascaval si sunca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sufleu de paine cu rosii, cascaval si sunca