Sufleu de brinza

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

150 grpesmet
100 gr brinza sau cascaval razuit
150 ml lapte cald
125 gr unt
2 oua
sare, piper
2 linguri de patrunjel
se poate adauga ardei rosu sau verde

Mod de preparare

PREGĂTIRE

20min
Se amesteca pesmetul cu brinza (sau cascaval razuit) si se adauga laptele cald. Se adauga galbenusurile, untul, sare, piper si patrunjelul(sau ardei felii) si se amesteca bine. Separat, se bat albusurile spuma si apoi se amesteca cu restul compozitiei. Se toarna intr-o forma unsa si se da la cuptor la foc mare. Se lasa pina are o culoare aurie.
Se serveste fierbinte, cu o salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sufleu de brinza" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sufleu de brinza