Se caleste, ceapa tocata marunt in tigaie cu o lingura de ulei de masline si sparanghelul tocat bucatele mai mici, cam 5 minute. Adaugati supa de legume si lasati sa fiarba pe foc, pana cand scade supa si sparanghelul este fiert, se lasa sa se raceasca, apoi il facem crema cu blenderul. Peste sparanghelul crema adaugam, oul, branzeturile rase, cimbrul, sare si piper.
Deasupra aluatului de foietaj intindem aceasta compozitie, rulam si taiem bucati de grosime 2 cm. Le punem, culcate, pe o tava unsa cu unt sau captusita cu hartie de cuptor si deasupra ungem cu un galbenus de ou. Le coacem in cuptor, circa 30-40 minute la o temperatura de 180 grade C.
Se poate face si cu alte umpluturi ... spanac si branza, crema de ardei si hamsii, ton ... etc.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosAceastă rețetă de piept de pui cu sos gorgonzola îmbină perfect savoarea delicată a cărnii de pui cu bogăția și...
Piept de pui cu sos gorgonzolaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii