Spalam carnea de pui iar apoi o taiem in fasii lungi. Fasiile de carne nu trebuie sa fie nici prea subtiri, nici prea groase. Punem o lingura de condimente peste carnea de pui. Amestecam. Prajim bucatile de pui. Curam cei patru cartofi. Ii spalam si ii taiem pai. Prajim cartofii. Intre timp tocam varza si punem sare, ulei si otet dupa gust. Curam ceapa si o tocam pestisori. Taiem rosia in feliute si castavetii murati in rondele. Strivim catelul de usturoi cu lama unui cutit, iar apoi il tocam marunt. Amestecam usturoiul cu cele 4 linguri de smantana. Adaugam putin cimbru si putina sare. Amestecam. Scoatem cartofii prajiti pe servetele absorbante. La fel procedam si cu carnea de pui.
Asamblare:
Ungem lipia cu sosul de smantana. Adaugam cartofii prajiti, carne de pui, putin ketchup, salata de varza, ceapa rosie, feliute de rosie, rondele de castraveti murati si putina salata verde. Este absolut delicioasa!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii