Spalam carnea de pui iar apoi o taiem in fasii lungi. Fasiile de carne nu trebuie sa fie nici prea subtiri, nici prea groase. Punem o lingura de condimente peste carnea de pui. Amestecam. Prajim bucatile de pui. Curam cei patru cartofi. Ii spalam si ii taiem pai. Prajim cartofii. Intre timp tocam varza si punem sare, ulei si otet dupa gust. Curam ceapa si o tocam pestisori. Taiem rosia in feliute si castavetii murati in rondele. Strivim catelul de usturoi cu lama unui cutit, iar apoi il tocam marunt. Amestecam usturoiul cu cele 4 linguri de smantana. Adaugam putin cimbru si putina sare. Amestecam. Scoatem cartofii prajiti pe servetele absorbante. La fel procedam si cu carnea de pui.
Asamblare:
Ungem lipia cu sosul de smantana. Adaugam cartofii prajiti, carne de pui, putin ketchup, salata de varza, ceapa rosie, feliute de rosie, rondele de castraveti murati si putina salata verde. Este absolut delicioasa!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorO prajiturica perfecta pentru ai pacali pe cei mici . Este fara zahar, fara faina si nu e foarte dulce.
Prajitura cu dovleacEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii