Se serveste cu supa de rosii ... reteta urmeaza .....
Supa de rosii
Oul, frisca lichida, esenta de vanilie, zaharul, scortisoara si sare se amesteca bine de tot si se pune deoparte.
Se iau feliile de paine si se aseaza una langa alta.
Pe prima se pune svaiterul pe a doua svaiter si doua felii de sunca pe a treia felie iar svaiter si restul de felii de sunca.
Se pune felia a doua peste felia a treia (cu sunca in sus si peste ea se aseaza prima felie cu svaiterul in jos (culcat pe sunca).
Se ia o tigaie si se lichefiaza untul. Cand untul este fierbinte se ia sandwichul si se inmoaie pe ambele parti plus lateralul in amestecul de ou pus deoparte.
Se prajeste 2 minute pe o parte si inca unu sau doua minte pe partea opusa, apoi pe laterale.
se aseaza in cuptorul incalzit pentru cateva minute sa se topeasca svaiterul mai bine (se poate folosi si cuptorul cu microunde).
Se serveste cu supa de rosii.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii