Se serveste cu supa de rosii ... reteta urmeaza .....
Supa de rosii
Oul, frisca lichida, esenta de vanilie, zaharul, scortisoara si sare se amesteca bine de tot si se pune deoparte.
Se iau feliile de paine si se aseaza una langa alta.
Pe prima se pune svaiterul pe a doua svaiter si doua felii de sunca pe a treia felie iar svaiter si restul de felii de sunca.
Se pune felia a doua peste felia a treia (cu sunca in sus si peste ea se aseaza prima felie cu svaiterul in jos (culcat pe sunca).
Se ia o tigaie si se lichefiaza untul. Cand untul este fierbinte se ia sandwichul si se inmoaie pe ambele parti plus lateralul in amestecul de ou pus deoparte.
Se prajeste 2 minute pe o parte si inca unu sau doua minte pe partea opusa, apoi pe laterale.
se aseaza in cuptorul incalzit pentru cateva minute sa se topeasca svaiterul mai bine (se poate folosi si cuptorul cu microunde).
Se serveste cu supa de rosii.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorA iesit o ciorbica tare buna, numai buna de servit pe vremea asta rece!
Ciorba de curcan, cu taiteiUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii