Se dilueaza drojdia cu o lingurita de zahar. Se adauga laptele, se cerna faina peste el si se adauga sarea. Se framanta coca, la final adaugand o lingura de ulei, se formeaza o bila, apoi se lasa sa creasca, acoperita cu un prosop, la loc cald.
Se fierb cremwustii si li se indeparteaza membrana.
Se unge cu unt plita aparatului de facut sandvisuri. Se ia un sfert din coca si se intinde pe plita. Se aseaza cremwustii taiati pe jumatate, pe lungime, apoi se intinde o foaie dintr-un alt sfert de coca si se pune peste cremwusti, lipind bine capetele de aluat. Se inchide usa de la aparat si se conecteaza la priza. Se verifica daca sandvisul este gata atunci cand lumina verde este aprinsa. Se procedeaza la fel si cu celalalt sandvis.
Se pot servi cu ketchup sau mustar.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii