Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker

Ingrediente

  • 13 g drojdie proaspata;
  • o lingurita zahar;
  • 125 ml lapte cald;
  • circa 160 g faina;
  • sare;
  • o lingura ulei;
  • 6 cremwusti de pui;
  • unt pentru uns plita sandvismakerului

Mod de preparare

Se dilueaza drojdia cu o lingurita de zahar. Se adauga laptele, se cerna faina peste el si se adauga sarea. Se framanta coca, la final adaugand o lingura de ulei, se formeaza o bila, apoi se lasa sa creasca, acoperita cu un prosop, la loc cald.

Se fierb cremwustii si li se indeparteaza membrana.

Se unge cu unt plita aparatului de facut sandvisuri. Se ia un sfert din coca si se intinde pe plita. Se aseaza cremwustii taiati pe jumatate, pe lungime, apoi se intinde o foaie dintr-un alt sfert de coca si se pune peste cremwusti, lipind bine capetele de aluat. Se inchide usa de la aparat si se conecteaza la priza. Se verifica daca sandvisul este gata atunci cand lumina verde este aprinsa. Se procedeaza la fel si cu celalalt sandvis.

Se pot servi cu ketchup sau mustar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)