Se asambleaza sandvisul: o felie de paine + o felie de salam + o felie de branza topita + frunza de salata verde. Dupa aceea, cu ajutorul unui dui pentru ornat, se decupeaza gaurele din a doua felie de branza topita. Aceasta se pune peste salata verde, iar deasupra se pune jumatatea de ou.
Din a doua felie de salam, tot cu ajutorul duiului, se decupeaza doua urechi. Se cresteaza oul cu un cutit cu lama subtire si se fixeaza urechile.
Se formeaza doi ochi mici din maslina, se cresteaza albusul si se fixeaza ochii.
Din morcov se formeaza nasul si gura si se asambleaza in albus.
Se pune mararul, pe post de mustati.
La final, se decupeaza o codita din salam, care se aseaza langa soricel.
Sandvisul se serveste si cu cealalta felie de paine.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii