Sandvis `Soricelul vesel`

Postat pe: 15-04-2016
(0)

Ingrediente

doua felii de paine toast
doua felii de salam sandvis toast
doua felii de branza topita cu cascaval de la Delaco
o frunza de salata verde
o maslina neagra
o jumatate de ou fiert tare
putin morcov
un firicel de marar

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Se asambleaza sandvisul: o felie de paine + o felie de salam + o felie de branza topita + frunza de salata verde. Dupa aceea, cu ajutorul unui dui pentru ornat, se decupeaza gaurele din a doua felie de branza topita. Aceasta se pune peste salata verde, iar deasupra se pune jumatatea de ou.

Din a doua felie de salam, tot cu ajutorul duiului, se decupeaza doua urechi. Se cresteaza oul cu un cutit cu lama subtire si se fixeaza urechile.

Se formeaza doi ochi mici din maslina, se cresteaza albusul si se fixeaza ochii.

Din morcov se formeaza nasul si gura si se asambleaza in albus.

Se pune mararul, pe post de mustati.

La final, se decupeaza o codita din salam, care se aseaza langa soricel.

Sandvisul se serveste si cu cealalta felie de paine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sandvis `Soricelul vesel`" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sandvis `Soricelul vesel`