Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Cand sunt gata se curata de coaja cat sunt inca calzi, iar cand se raceasc se taie cat mai marunt sau varianta originala era sa ii dati pe razatoare.
Morcovul se curata de coaja si se taie la fel marunt sau se da pe razatoare.
Ouale le fierbem sa fie tari.
Telemeaua se da pe razatoarea mica.
Punem un strat de cartofi taiati cat mai marunt, scurgem tonul de ulei si il sfaramam cu o furculita, il adaugam peste cartofi, punem morcovul, telemeaua de vaca data pe razatoare.
Galbenusurile se piseaza cu fruculita si se pune ca ultim strat.
Am decorat cu frunzele de ceapa verde tocate feliute.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta de la pandispan este marca Eric Lanlard, o reteta simpla si extraordinar de gustoasa!
Tort cu crema de vanilie si capsuniMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii