Cartofii se fierb in coaja in apa cu sare. Cand sunt gata se curata de coaja cat sunt inca calzi, iar cand se raceasc se taie cat mai marunt sau varianta originala era sa ii dati pe razatoare.
Morcovul se curata de coaja si se taie la fel marunt sau se da pe razatoare.
Ouale le fierbem sa fie tari.
Telemeaua se da pe razatoarea mica.
Punem un strat de cartofi taiati cat mai marunt, scurgem tonul de ulei si il sfaramam cu o furculita, il adaugam peste cartofi, punem morcovul, telemeaua de vaca data pe razatoare.
Galbenusurile se piseaza cu fruculita si se pune ca ultim strat.
Am decorat cu frunzele de ceapa verde tocate feliute.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn pranz usor, gustos, satios si cu ingrediente pentru gustul fiecaruia!
Pui si legume la gratar cu garnitura de cartofi cu parmezanCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii