Vinata spalata si uscata cu servetul de bucatarie se taie rondele. Se prajesc feliile in tigaia cu ulei si pe o parte si pe cealalata pana se auresc si devin moi. Se scot pe o farfurie ( platou) pe care ati pus putina sare groasa si ati strivit un catel de usturoi (cu furculita, sau cu dispozitivul special de strivit usturoi, sau pisa in mojarul pt mujdei si rasturna pe farfurie) ... se poate pune in lipsa usturoiului proaspat si praf de usturoi in farfurie.
Se aseaza rondelele de vinete prajite pe farfurie intr-un singur strat.
Separat se taie rosiile in patratele mici si se amesteca cu sare si boia de ardei iute dupa gust.
Se aseaza al doilea strat al salatei, cel de rosii condimentate peste feliile de vinete. Deasupra se presara patrunjel tocat proaspat.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaServită ca o garnitură rafinată sau ca fel principal încântător, această mâncare de conopidă promite să încânte...
Mancare de conopidaO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Prajitura Fanta este o delicioasa si colorata prajitura cu o textura aerata si un gust racoritor de portocale. Prajitura...
Prajitura Fanta - proaspata si racoritoareAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macIncearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra
Comentarii