Se scurge uleiul de pe bucatile de ton, se sareaza si pipereaza si se bate pana la emulsie cu ulei de masline si zeama unei limete.
Se scoate partea radacinoasa a jumatatii de ceapa si se taie pestisor fin (indepartand partea care tine frunzele cepei impreuna obtinem fasii separate fara a mai trebui sa le rasfiram cu mana fir cu fir).
Se taie rondele maslinele si li se scot samburii. Se recomanda maslinele cu samburi deoarece gustul le este net superior celor desamburiti si taiati, tinuti in saramura unde isi pierd mare parte din savoare.
Se amesteca ceapa in emulsie si se lasa 20 de minute la macerat. Dupa trecerea acestui timp se adauga porumbul, maslinele si se amesteca. La urma de tot se adauga tonul si cu mare grija sa nu desfacem excesiv bucatile fragede de peste, mai amestecam o data.
Se aseaza biscuitii peste care frunza de salata pe care o umplem cu salata de ton. Feliem subtire rosia, oul si castravetele si le asezam pe biscuit. Ornam cu boabe de caviar si ceapa verde.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii