Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Intr-un castron se pun sunca taiata cuburi, ciupercile, porumbul si castravetii acri taiati cubulete. Dupa ce s-au fiert pastele se scurg bine de apa si se adauga in castron.
Se prepara maioneza din cele 2 galbenusuri de ou, sare, piper, 1 lingurita mustar si ulei.
Se adauga si maioneza peste celelalte ingrediente si se amesteca bine.
Se da la rece.
Pofta buna!
Se poate servi ca aperitiv.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii