Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Intr-un castron se pun sunca taiata cuburi, ciupercile, porumbul si castravetii acri taiati cubulete. Dupa ce s-au fiert pastele se scurg bine de apa si se adauga in castron.
Se prepara maioneza din cele 2 galbenusuri de ou, sare, piper, 1 lingurita mustar si ulei.
Se adauga si maioneza peste celelalte ingrediente si se amesteca bine.
Se da la rece.
Pofta buna!
Se poate servi ca aperitiv.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii