Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Intr-un castron se pun sunca taiata cuburi, ciupercile, porumbul si castravetii acri taiati cubulete. Dupa ce s-au fiert pastele se scurg bine de apa si se adauga in castron.
Se prepara maioneza din cele 2 galbenusuri de ou, sare, piper, 1 lingurita mustar si ulei.
Se adauga si maioneza peste celelalte ingrediente si se amesteca bine.
Se da la rece.
Pofta buna!
Se poate servi ca aperitiv.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii