Se fierb oualele tare. Se lasa sa se raceasca, se decojesc, se taie jumatati si se scoate galbenusul. Separat se amesteca galbenusurile din oualele fierte cu sare, piper si, eventual mirodenii, apoi se adauga o lingurita de mustar picant sau cu hrean. se umple jumatatile de ou cu acesta pasta rezultata si se pun intr-un bol adanc.
Se amesteca iaurtul, smantana. si castravetii taiati cubulete mici si foarte bine scursi. In acest amestec se adauga mici cubulete de branza de burduf. Tot acest amestec se rastoarna peste oualele umplute.
Se acopera si se pun la frigider.
Pofta buna!!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustPentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii