Salata de Fasole Verde- Aperitiv

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

1 conserva de fasole verde
1-2 catei de usturoi (cub ptr cine foloseste)
1-2 lingurite de maioneza
3 ridichi pentru decor (optional)
1 fir ceapa verde pentru decor (optional)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Fasolea se scurge bine de tot, se toaca mai marunt (daca nu este deja taiata marunt), se amesteca cu usturoiul pisat marunt de tot si cele 2 lingurite de maioneza.

Ridichea se taie (cum se vede in poze), ceapa verde se despica si ea cat se poate de subtire, (doar partea alba) si se pun intr-un pahar cu apa rece si gheata, se dau la frigider pentra 15 minute (pana se prepara salata) si apoi se scot si se decoreaza cu ele. Gheata si apa rece fac legumele taiate sa se deschida ca niste flori.

Salata asta se poate folosi ca aperitiv, ca orice alta salata (vinete, conopida etc) sau este la fel de buna ca garnitura langa o friptura inabusita, in zilele de vara calduroase. Noi de regula mancam friptura inabusita la temperatura camerei si salata de fasole direct de la frigider. Este o combinatie buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Salata de Fasole Verde- Aperitiv" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alina1313
•  30.07.2010 03:28:03

Salata de fasole verde este preferata mea ... de pe partea cu legumele iti multumim pt sfat .. felicitari

alinaraluca2000
•  15.05.2009 21:49:34

Ce pot sa spun, eu cred ca este nemaipomenit!!!!!!!!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Salata de Fasole Verde- Aperitiv