Salata de Conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida mai mare
  • 4 oua
  • 1 galbenus de ou
  • 300 g sunca presata
  • 2 castraveciori acrii
  • 150 g branza feta
  • 100-150 g smantana
  • delikat si piper dupa gust
  • ulei

Mod de preparare

Se fierb conopida si 4 oua. In timpul acesta se taie marunt sunca presata, castraveciorii si branza cubulete si se pun toate intr-un bol. Dupa ce s-au racit conopida si ouale se taie marunt si se adauga in bolul cu restul ingredientelor. Din galbenus se face o maioneza bine inchegata cca 100-150 g dupa care se adauga smantana.

Se toarna maioneza cu smatana in bol, se condimenteaza dupa gust si se amesteca toate ingrediente. Se orneaza cu frunze de patrunjel.
Se poate servi cu felii de bagheta prajite. Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici