Pentru început spălăm bine cartofii și îi punem la fiert (într-o oală încăpătoare, cu apă ușor sărată cât să-i acopere). Când au fiert suficient (se pătrund ușor cu furculița) îi scurgem de apă și îi lăsăm să se răcorească.
Între timp, pregătim celelalte ingrediente. Curățăm măslinele de sâmburi, tăiem ceapă fideluță, carnea și cartofii în bucăți cât o înghițitură și gogoșarii felii mai mici.
Amestecăm iar dacă este necesar condimentăm cu sare și piper.
Adăugăm uleiul și muștarul și amestecăm din nou.
Ornăm cu frunze de busuioc proaspăt.
Servim cu poftă:) !
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii