Cartofii se aleg sa fie de aceeasi dimensiune aproximativ, se spala, se fierb in coaja. Se lasa la racit.
In timp ce fierb cartofii, punem in alta oala ouale la fiert. In timp ce fierb cele doua, tocam marunt castravetele, taiem feliute subtiri ceapa si maslinele, precum si carnatul de casa. Apoi facem maioneza. Dupa ce cartofii au fiert, ii strecuram, lasam la racit (si cartofii si ouale).
Dupa racire, curatam de coaja si feliem atat cartofii cat si ouale. Punem toate componentele intr-un castron, dregem de sare si piper, punem maioneza deasupra si amestecam.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBriosele cu fructe sunt o gustare minunata atat pentru cei mici cat si pentru cei mari!
Briose cu afine, prune, crocant de migdale si topping de frisca aromatizata "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" cu mare drag. Astăzi o nouă rețetă pe...
Mancare din carne de vita cu cartofi si ierburi de gradinaSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii