Cartofii se aleg sa fie de aceeasi dimensiune aproximativ, se spala, se fierb in coaja. Se lasa la racit.
In timp ce fierb cartofii, punem in alta oala ouale la fiert. In timp ce fierb cele doua, tocam marunt castravetele, taiem feliute subtiri ceapa si maslinele, precum si carnatul de casa. Apoi facem maioneza. Dupa ce cartofii au fiert, ii strecuram, lasam la racit (si cartofii si ouale).
Dupa racire, curatam de coaja si feliem atat cartofii cat si ouale. Punem toate componentele intr-un castron, dregem de sare si piper, punem maioneza deasupra si amestecam.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii