Ingrediente
● 1kg carne de porc |
● 3-4 cepe mari |
● 3-4 castraveti murati |
● Sos: |
● 6 linguri bulion |
● 3 lingurite piper |
● 3 linguri zahar |
● 4 lingurite mustar |
● o canita apa |
● 3 lingurite boia dulce |
● sare |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h:30min
Carnea se fierbe, se taie apoi rece in cubulete mici. Ceapa se toaca pestisori si se opareste, castravetii se taie si ei cubulete.
Se amesteca toate, se adauga sosul fiert si racit cu 3-4 linguri de maioneza.
Se serveste ca aperitiv. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Salata Berlineza" nu uita sa ii faci un review.
Se amesteca toate, se adauga sosul fiert si racit cu 3-4 linguri de maioneza.
Se serveste ca aperitiv. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Salata Berlineza" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany