Pe o planseta presarata cu faina,se intinde aluatul in forma dreptunghiulara.Acesta trebuie sa fie mai lung cu 4 cm decat salamul.
L a mijlocul aluatului,se aseaza jumatate din feliile de mozzarella,iar peste ele salamul,care se acopera cu restul feliilor de branza.
Se imbraca totul in aluat ,obtinandu-se o rulata.
Aceasta se aseaza intr-o tava unsa cu ulei,se unge cu oul batut si se coace la cuptorul dinainte incins,pana cand devine aurie.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSe fac usor si sunt delicioase! Noi le-am servit alaturi de un piure de cartofi cu marar!
Rulouri din piept de pui cu carnati si castravecioriMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii