Salam uscat `imbracat`

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g de aluat de paine dospit
  • un salam uscat
  • 150 g felii subtiri de mozzarella
  • un ou pt uns

Mod de preparare

Pe o planseta presarata cu faina,se intinde aluatul in forma dreptunghiulara.Acesta trebuie sa fie mai lung cu 4 cm decat salamul.
L a mijlocul aluatului,se aseaza jumatate din feliile de mozzarella,iar peste ele salamul,care se acopera cu restul feliilor de branza.
Se imbraca totul in aluat ,obtinandu-se o rulata.
Aceasta se aseaza intr-o tava unsa cu ulei,se unge cu oul batut si se coace la cuptorul dinainte incins,pana cand devine aurie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa