Salam uscat `imbracat`

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g de aluat de paine dospit
  • un salam uscat
  • 150 g felii subtiri de mozzarella
  • un ou pt uns

Mod de preparare

Pe o planseta presarata cu faina,se intinde aluatul in forma dreptunghiulara.Acesta trebuie sa fie mai lung cu 4 cm decat salamul.
L a mijlocul aluatului,se aseaza jumatate din feliile de mozzarella,iar peste ele salamul,care se acopera cu restul feliilor de branza.
Se imbraca totul in aluat ,obtinandu-se o rulata.
Aceasta se aseaza intr-o tava unsa cu ulei,se unge cu oul batut si se coace la cuptorul dinainte incins,pana cand devine aurie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici