Ingrediente

2 dovlecei potriviti
2 ardei rosii Kapia
2 ardei grasi verzi sau galbeni
4-5 morcovi
3-4 cubulete branza topita
200 g bacon feliat
cateva frunzulite de busuioc verde
100 g cascaval
un strop de ulei de masline
sare
cateva scobitori de bambus

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

4 portii

Dovleceii se spala, apoi se feliaza pe lung si se sareaza, ardeii spalati se taie si ei fasii si se sareaza. Se frig legumele pe gratar, apoi se scot intr-un castron si se acopera cu un capac (astfel se inmoaie). Morcovii se curata si se fierb cca. 10 minute in apa cu sare.
Se asaza cate o felie fripta de dovlecel, apoi deasupra cate o bucata de bacon feliat, deasupra se asaza cate o fasie de ardei rosu si una verde, deasupra se vine cu cate 2 bastonase de morcov fiert si cate un bastonas de branza topita (fiecare cub de branza topita se taie in 3-4 bastonase) si se ruleaza strans, se pune deasupra si cate o frunza verde de busuioc, apoi se prinde cu scobitoare.

Se asaza fiecare rulou intr-o tava in care am pus un strop de ulei si se da la cuptorul preincalzit, pentru cca 20 minute, se scot si se rade deasupra cascavalul, apoi se mai lasa cca. 5 minute.

Se servesc calde sau reci alaturi de alte legume fierte sau piureuri sau se servesc simple.
Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulouri parfumate" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulouri parfumate