Dovleceii se spala, apoi se feliaza pe lung si se sareaza, ardeii spalati se taie si ei fasii si se sareaza. Se frig legumele pe gratar, apoi se scot intr-un castron si se acopera cu un capac (astfel se inmoaie). Morcovii se curata si se fierb cca. 10 minute in apa cu sare.
Se asaza cate o felie fripta de dovlecel, apoi deasupra cate o bucata de bacon feliat, deasupra se asaza cate o fasie de ardei rosu si una verde, deasupra se vine cu cate 2 bastonase de morcov fiert si cate un bastonas de branza topita (fiecare cub de branza topita se taie in 3-4 bastonase) si se ruleaza strans, se pune deasupra si cate o frunza verde de busuioc, apoi se prinde cu scobitoare.
Se asaza fiecare rulou intr-o tava in care am pus un strop de ulei si se da la cuptorul preincalzit, pentru cca 20 minute, se scot si se rade deasupra cascavalul, apoi se mai lasa cca. 5 minute.
Se servesc calde sau reci alaturi de alte legume fierte sau piureuri sau se servesc simple.
Pofta buna!!
O mancare gustoasa, de vara.
Musaca de dovlecei cu carne de puiDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii