Carnea se taie in felii subtiri, se bate ca pt snitele, se condimenteaza cu sare, piper si putin mustar.
Slanina, salamul, castravetii, morcovul curatat de coaja si spalat bine se taie in fasii, care se repartizeaza in mod egal pe toate feliile de carne. Se ruleaza si se prind cu scobitori, ca sa nu iasa umplutura.
Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se pun doua linguri de apa. Se dau la cuptor sa se rumeneasca.
 Se scot scobitorile, se adauga vinul, restul de ulei si smantana, lasandu-se sa mai fiarba, sub capac, timp de 30 minute. 
La servire rulourile se presara cu patrunjel tocat.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii