Ingrediente
● pt 8 portii |
● 8 frunze de salata verde |
● 4 fileuri de peste alb (cod, merluciu) |
● 1 catel de usturoi pisat |
● 2 linguri mustar iute |
● 2 linguri smantana |
● 3 linguri ulei |
● 1 lingurita de boia dulce |
● 1 lingura de hrean preparat cu otet |
● 1 lingurita sos de soia |
● 3 fire de telina verde, fara frunze, tocate foarte marunt |
● 3 linguri de patrunjel tocat foarte marunt |
● sare si piper |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
40min
Se spala pestele, se taie pe lung in 8 bucati, se sareaza si se pipereaza, apoi se da prin pesmet. Se prajeste pestele dat prin pesmet ca sa iasa mai crocant si se da deoparte pana se face sosul.
Se fierbe o cescuta de orez in doua parti apa cu putina sare pana apa este complet absorbita. Cand e gata fiert orezul se amesteca cu furculita pana se "afaneaza" (se separa boabele)
Se amesteca usturoiul, patrunjelul si telina si se freaca bine cu putina sare ca sa se amestece aromele. Se adauga mustarul, iaurtul, boia si hreanul. Se adauga treptat uleiul ca la maioneza. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Sosul se poate prepare cu pana la 2 zile inainte, daca se pastreaza in frigider, acoperit.
Se iau frunzele de salata, spalate si uscate, si se umplu cu o lingura de orez , o bucata de peste si o lingura de sos.
Se servesc cu feliute de lamaie. Ruladele acestea se mai pot servi invelite in lipie. In loc de orez fiert se pune salata tocata destul de marunt (din salata verde sau varza). se umple lipia cu salata tocata, pestele si sosul, si se pot adauga felii de rosii sau de castraveti. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulouri de salata cu peste" nu uita sa ii faci un review.
Se fierbe o cescuta de orez in doua parti apa cu putina sare pana apa este complet absorbita. Cand e gata fiert orezul se amesteca cu furculita pana se "afaneaza" (se separa boabele)
Se amesteca usturoiul, patrunjelul si telina si se freaca bine cu putina sare ca sa se amestece aromele. Se adauga mustarul, iaurtul, boia si hreanul. Se adauga treptat uleiul ca la maioneza. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Sosul se poate prepare cu pana la 2 zile inainte, daca se pastreaza in frigider, acoperit.
Se iau frunzele de salata, spalate si uscate, si se umplu cu o lingura de orez , o bucata de peste si o lingura de sos.
Se servesc cu feliute de lamaie. Ruladele acestea se mai pot servi invelite in lipie. In loc de orez fiert se pune salata tocata destul de marunt (din salata verde sau varza). se umple lipia cu salata tocata, pestele si sosul, si se pot adauga felii de rosii sau de castraveti. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulouri de salata cu peste" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata, SICS- C9500 pentru gama C9500, EVO820
- 38 %
399.99 lei
249.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany