Punem intr-un vas untura, zaharul, sarea, amoniu si laptele, amestecam dupa care adaugam treptat faina, pana rezulta un aluat omogen si elastic.
Invelim in folie alimentara si dam la rece 1 ora.
Intr-un bol adaugam branza de vaci proaspata, smantana, mararul, ceapa, usturoiul spalat si tocat, sare si piper dupa gust si amestecam bine .Dam la frigider pana umplem rulourile.
Intindem aluatul pe masa infainata taiem fasii de cca 1-2 cm dupa care rulam pe rulourile unse cu ulei.
Le prajim in baie de ulei dupa care le scoatem intr-un vas, le lasam sa se raceasca dupa care le scoatem formele.
Dupa ce s-au racit, umplem rulourile cu crema cu ajutorul unei lingurite.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii