Rulouri Crocante Cu Carne Tocata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g foi de placinta
  • o ceapa rasa
  • 250 g carne tocata
  • verdeata
  • sare
  • condimente
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Carnea, ceapa, verdeata si condimentele se amesteca si se calesc 10 minute. Foile de placinta se taie triunghiuri cu baza de cca 10 cm, se pune pe fiecare 1-2 linguri de umplutura, se ruleaza si se fixeaza capetele ungand cu putina apa. Se prajesc in ulei incins, apoi se scurg pe hartie absorbanta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)