Rulada Tiganeasca II

Complexitate
redusa
Rulada Tiganeasca II

Ingrediente

  • se foloseste membrana de carne de pe osanza (iepurele) porcului
  • un carnat de casa
  • 200 gr usturoi
  • piper negru macinat
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • foi de dafin
  • piper boabe si coriandru se pun de preferat dupa gust

Mod de preparare

Se intinde carnea de porc bine, se unge cu usturoiul zdrobit, sarea, piperul, boiaua si cimbrul, dupa care se pune carnatul in mijlocul acesteia. Condimentele se pun dupa gust sau cate o lingura din fiecare.

Se ruleaza cu grija carnea in asa fel in cat carnatul sa ramana in mijloc. Rulada obtinuta se coase si se pune la fiert in apa cu boabe de piper, foi de dafin si boabe de coriandru. Se lasa la fiert la foc mic pana se patrunde bine, dupa care se raceste si se da la fum.
Se taie feliute subtiri si se serveste ca aperitiv.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa