Rulada Hochland

Postat pe: 21-11-2010
(4)

Ingrediente

Avem nevoie de:
2 pachete(a 150 g=8 felii) branza topita Hochland, foita
250g-350 g branza burduf
1 pachet unt(200 g)
150g-250g sunca, feliata subtire
1 salata verde
1/2 ardei rosu (mare), taiat fasii subtiri
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Se prepara pasta de branza, din unt frecat spuma cu branza de burduf.

Se intinde pe masa de lucru o fasie mai lunga de folie transparenta (alimentara) (eu am folosit 2 fasii de aceeasi lungime, suprapuse aproximativ 7 cm).

Se aseaza feliile de branza topita, (rezultand un patrat sau dreptunghi, dupa dorinta), usor suprapuse pe ambele directii.
Se ung cu cu pasta de branza, aceasta avand si rol de liant, insistind pe imbinari.

Se repartizeaza pe intreaga suprafata frunze de salata, spalate si scurse bine (eu am pus 2 randuri suprapuse), care se ung cu pasta de branza.

Se pun feliile de sunca si din nou se intinde pasta de branza.
Intr-o margine (cea dinspre tine) se aseaza feliile de ardei rosu, apoi se ruleaza strans (atentie la rulare, sa nu se rupa feliile de branza topita), se inchid capetele si se da la rece, in frigider, cel putin 2 ore (eu am lasat-o pana a doua zi).
Se feliaza si se serveste.
Eu folosesc si altfel de felii de branza topita, unele chiar cu sunca, verdeata, smantana, ciuperci, smantana, etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada Hochland" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  05.08.2009 07:20:11

Ma bucur ca ti-a placut rulada si ca este pe gustul tau !
Multumesc pentru apreciere !
Cu mult drag.

mery
•  04.08.2009 16:46:12

E tare buna ,mereu cand am nevoie de un aperitiv o fac.

lucia_bp
•  03.02.2009 21:15:09

Cu putina atentie si dexteritate,foita de branza topita nu se va rupe.
Multumesc de apreciere.

prodan_oana
•  25.01.2009 17:48:23

am incercat si eu reteta,mi s-a parut o idee geniala.e f buna,dar s-a cam rupt pe ici pe colo

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada Hochland