Rulada de Porc cu Carne Tocata si Ciuperci

Postat pe: 21-03-2013
(0)

Ingrediente

1 muschiulet de porc
2 cepe albe
150 gr ciuperci champignions
1 ardei gras rosu
150 gr carne tocata de porc
sare, piper
condimente pentru carne de porc
100 ml apa
50 ml vin rosu de casa
50 ml de ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:50min
Muschiuletul se taie pe lungime si se bate cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu condimente pentru carne de porc si se acopera cu o folie si se da la frigider. Intre timp se face umplutura: se curata cepele, ardeii si ciupercile, se toaca marunt.

Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se pune ceapa sa se caleasca, se adauga ardeiul gras si apoi ciupercile. Se lasa sa se caleasca apoi se adauga carnea tocata si se pune si putin apa sa se inabuse. Se adauga sare si piper dupa gust.

Se scoate muschiuletul de la frigider, se inlatura folia, se pune umplutura si se ruleaza, apoi se leaga cu sfoara. Intr-o tava termorezistenta se pune rulada si apoi apa, vinul si putin ulei. Se acopera cu folie de aluminiu.

Se da la cuptor circa 40 de minute la foc mediu, apoi se da folia jos si se mai lasa inca 10 minute pana se rumeneste. Cand e gata se scoate, se lasa sa se raceasca si se taie felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada de Porc cu Carne Tocata si Ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada de Porc cu Carne Tocata si Ciuperci