Rulada de Porc cu Carne Tocata si Ciuperci

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie
Rulada de Porc cu Carne Tocata si Ciuperci

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • 2 cepe albe
  • 150 gr ciuperci champignions
  • 1 ardei gras rosu
  • 150 gr carne tocata de porc
  • sare, piper
  • condimente pentru carne de porc
  • 100 ml apa
  • 50 ml vin rosu de casa
  • 50 ml de ulei

Mod de preparare

Muschiuletul se taie pe lungime si se bate cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu condimente pentru carne de porc si se acopera cu o folie si se da la frigider. Intre timp se face umplutura: se curata cepele, ardeii si ciupercile, se toaca marunt.

Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se pune ceapa sa se caleasca, se adauga ardeiul gras si apoi ciupercile. Se lasa sa se caleasca apoi se adauga carnea tocata si se pune si putin apa sa se inabuse. Se adauga sare si piper dupa gust.

Se scoate muschiuletul de la frigider, se inlatura folia, se pune umplutura si se ruleaza, apoi se leaga cu sfoara. Intr-o tava termorezistenta se pune rulada si apoi apa, vinul si putin ulei. Se acopera cu folie de aluminiu.

Se da la cuptor circa 40 de minute la foc mediu, apoi se da folia jos si se mai lasa inca 10 minute pana se rumeneste. Cand e gata se scoate, se lasa sa se raceasca si se taie felii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Chisca umpluta cu crupe albe
1
Mancaruri cu carne

Chisca umpluta cu crupe albe

Chisca umpluta cu crupe albe
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura Cappuccino
3
Dulciuri

Prajitura Cappuccino

Prajitura Cappuccino
Bomboane cu Visine din Visinata
4
Dulciuri

Bomboane cu Visine din Visinata

Bomboane cu Visine din Visinata
Furescuri cu Untura
5
Dulciuri

Furescuri cu Untura

Furescuri cu Untura
Parteneri
Desert prajitura cu crema de vanilie
Bucataras.RO

Desert prajitura cu crema de vanilie

"retete pentru mese in familie".

Desert prajitura cu crema de vanilie
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Cozonac evantai
Gustos.RO

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai