Rulada de ou cu cascaval si cabanos

Complexitate
redusa
Rulada de ou cu cascaval si cabanos

Ingrediente

  • Pt blatul ruladei :
  • 4 oua
  • 150 gr faina
  • 400 ml lapte
  • 125 gr rama
  • 1 lingurita sare
  • Umplutura:
  • 200 gr cascaval razuit
  • 5 linguri de smantana
  • 200 gramestec de legume
  • cateva masline negre
  • 150 gr ciuperci de la conserva maruntite
  • patrunjel verde tocat
  • 2 bucati de cabanos prajite
  • 2 oua fierte
  • sare, piper
  • Pt uns rulada:
  • smantana
  • cascaval ras

Mod de preparare

Preparare Blat:
Se pune intr-un vas margarina la topit , se adauga laptele, sarea si apoi faina amestecand mereu pana totul se omogenizeaza(se fierbe pe foc mic).

Se ia deoparte si se adauga galbenusurile de la cele 4 oua cu care se amesteca bine . Albusul se bate separat spuma tare si apoi se adauga la compozitia de mai sus. Se obtine un aluat mai moale si pufos care se toarna intr-o tava unsa . Se da la cuptorul preincalzit la foc mijlociu pana cand este copt (facem proba cu scobitoarea ).

Aluatul se scoate apoi si se ruleaza intr-un prosop umed si se lasa asa cateva minute bune pana isi ia forma.

Umplutura:

Legumele asortate le fierbem in apa cu sare ,sau delikat. Ciupercile le maruntim , cascavalul ras il amestecam cu cele 5 linguri de smantana,iar maslinele le taiem cubulete. Cabanosul (sau carnati oltenesti, sau caroli,....) se prajesc intr-un pic de ulei. Ouale fierte se dau pe razatoarea mica.

Desfacem din prosop rulada si incepem sa il umplem cu amestecul de cascaval si smantana, peste punem legumele(le codimentam cu sare si un pic de piper), oua razuite(un pic de sare), patrunjel verde ,maslinele si cabanosul.

Rasucim din nou rulada astfel umpluta si il asezam din nou in tava unde il vom unge deasupra cu smantana si il presaram cu cascaval ras si il dam inapoi in cuptor pana face deasupra un pin de coajba.

Se scoate din cuptor si se lasa la racit apoi se taie felii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Salata Caprese - simpla si delicioasa

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Salata Caprese - simpla si delicioasa
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa

Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa

Tocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...

Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasa
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust

Pandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!

Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust
Cele mai apreciate rețete
Pandispan cu mere si budinca
3
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Salata de ardei copti cu sos de rosii, usturoi si otet balsamic
4
Salate

Salata de ardei copti cu sos de rosii, usturoi si otet balsamic

Salata de ardei copti cu sos de rosii, usturoi si otet balsamic
Dulceata de agrise
5
Parteneri
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Culinar.RO

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Gustos.RO

Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute

Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...

Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute