Rulada de ou cu cascaval si cabanos

Postat pe: 27-09-2010
(7)

Ingrediente

Pt blatul ruladei :
4 oua
150 gr faina
400 ml lapte
125 gr rama
1 lingurita sare
Umplutura:
200 gr cascaval razuit
5 linguri de smantana
200 gramestec de legume
cateva masline negre
150 gr ciuperci de la conserva maruntite
patrunjel verde tocat
2 bucati de cabanos prajite
2 oua fierte
sare, piper
Pt uns rulada:
smantana
cascaval ras

Mod de preparare

Preparare Blat:
Se pune intr-un vas margarina la topit , se adauga laptele, sarea si apoi faina amestecand mereu pana totul se omogenizeaza(se fierbe pe foc mic).

Se ia deoparte si se adauga galbenusurile de la cele 4 oua cu care se amesteca bine . Albusul se bate separat spuma tare si apoi se adauga la compozitia de mai sus. Se obtine un aluat mai moale si pufos care se toarna intr-o tava unsa . Se da la cuptorul preincalzit la foc mijlociu pana cand este copt (facem proba cu scobitoarea ).

Aluatul se scoate apoi si se ruleaza intr-un prosop umed si se lasa asa cateva minute bune pana isi ia forma.

Umplutura:

Legumele asortate le fierbem in apa cu sare ,sau delikat. Ciupercile le maruntim , cascavalul ras il amestecam cu cele 5 linguri de smantana,iar maslinele le taiem cubulete. Cabanosul (sau carnati oltenesti, sau caroli,....) se prajesc intr-un pic de ulei. Ouale fierte se dau pe razatoarea mica.

Desfacem din prosop rulada si incepem sa il umplem cu amestecul de cascaval si smantana, peste punem legumele(le codimentam cu sare si un pic de piper), oua razuite(un pic de sare), patrunjel verde ,maslinele si cabanosul.

Rasucim din nou rulada astfel umpluta si il asezam din nou in tava unde il vom unge deasupra cu smantana si il presaram cu cascaval ras si il dam inapoi in cuptor pana face deasupra un pin de coajba.

Se scoate din cuptor si se lasa la racit apoi se taie felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada de ou cu cascaval si cabanos" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

liana10
•  24.02.2010 02:19:50

super faina rulada! mai ales ca e cu cabanos, tb sa o incerc musai:_0

nicoleta15
•  13.01.2010 16:39:43

Cu siguranta am sa incerc

ratatouille
•  09.11.2009 12:51:57

trebuie sa incerc, fac rulede mai tot timpul, dar dulcii, la reteta asta ingenioasa nu ma-si fi gindit

Leila
•  26.02.2009 22:39:35

Este foarte buna rulada , la revelion a avut un succes imens :)

stefy
•  20.02.2009 23:07:58

ce buna trebuie sa fie!merge dimineata cu un pahar de lapte....

Leila
•  29.05.2008 23:19:55

Multumesc Adi :)

adi
•  08.05.2008 14:26:57

arata foarte bine. Felicitari Leila ;)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada de ou cu cascaval si cabanos