Ingrediente
● una bucata fleica |
● o cutie de porumb |
● o cutie de ciuperci |
● un ardei rosu |
● patrunjel |
● sunculita |
● ceapa verde |
● condimente |
● 2 oua |
● 2-3 linguri de faina |
● un pahar de vin |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Se caleste ceapa putin, apoi ciupercile si sunculita. Dupa ce s-au calit putin se pun intr-un vas impreuna cu porumbul, ardeiul rosu taiat feliute mici, patrunjelul, ouale, faina si se condimenteaza cu sare, piper, boia si putin delikat. Se bate fleica si se condimenteaza. Punem compozitia rezultata mai sus peste fleica, rulam si prindem cu scobitori pentru a nu se desface. Se pune intr-o tava cu apa, se unge cu ulei si se da la cuptor la foc mediu pentru circa 40 min. Spre final stropim rulada cu vin.
Se taie felii si se serveste pe un platou alaturi de alte bunatati ca aperitiv. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulada de fleica" nu uita sa ii faci un review.
Se taie felii si se serveste pe un platou alaturi de alte bunatati ca aperitiv. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Rulada de fleica" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany