Rulada de carne in aluat de strudel

Complexitate
redusa
Rulada de carne in aluat de strudel

Ingrediente

  • 300 gr carne porc macinata
  • 1 cutie ciuperci taiate felii
  • 200 gr ciolan afumat prefiert
  • sare,piper,delikat
  • 3 oua fierte
  • 2 oua proaspete
  • seminte de susan
  • Ptr foaie avem nevoie de :
  • 200 gr faina , 60 gr untura, 1 galbenus, smantana cat cuprinde , 1 praf sare
  • 30 gr margarina topita ptr uns foaia

Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu ciolanul taiat cubulete , cu ciupercile, ouale proaspete si se codimenteaza dupa gust. Intindem foaia de strudel ,asezam umplutura pe ea si punem si cele 3 oua fierte si ne apucam sa il sucim.
Asezam sucitura in forma unsa , o ungem cu ou deasupra si o presaram din abundenta cu seminte de susan si o dam la cuptor.

Foia de umplut:
Amestecam faina cu untura, galbenus de ou, smantana cat cuprinde le framantam bine pana se omogenizeaza.
Intindem foia cat mai subtire si o ungem cu margarina topita apoi o rulam si o lasam la rece cca 2 ore.

Dupa ce am lasat la rece foaia o intindem pe lungimea suciturii si apoi o umplem cu umplutura care o dorim.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)