Rulada cu Spanac si Crema de Branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Rulada cu Spanac si Crema de Branza

Ingrediente

  • Blat:
  • 4 oua
  • un praf de sare
  • 200 g piure de spanac
  • 75 ml ulei de masline
  • 120g faina
  • Crema de branza cu morcovi;
  • 100 g branza de burduf
  • piure din 100 g morcovi baby
  • Crema de branza cu marar:
  • 100 g branza de burduf
  • o lingura de smantana
  • marar verde

Mod de preparare

Se prepara blatul mixand sopuma tare albususrile cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu uleiul apoi se incorporeaza in ele piureul de spanac. Se amesteca albusurile spuma tare cu galbenusurile frecate cu spanac, se adauga si faina si se coace compozitia in tava mai mica in care am pus hartie p[entru copt, cca 15 minute, la foc potrivit.

Morcovii baby congelati se fierb in apa cu sare apoi se mixeaza si se fac piur si se amesteca cu branza de burduf. Se mixeaza pana obtinem o crema omogena.

Branza ramasa se mixeaza cu lingura de smantana, apoi se amesteca cu mararul tocat fin.

Se desprinde aluatul de pe hartia de copt, se unge deasupra, in strat uniform cu crema de branza si morcovi apoi se intinde cu grija cealalta crema cu marar, se ruleaza strans si se da la rece cel putin 2 ore inante de a o taia felii.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase

Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...

Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Cele mai apreciate rețete
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
1
Carte de bucate

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat

Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
Pasta de Gogosari si Ardei Kapia, Rosii
2
Conserve, muraturi

Pasta de Gogosari si Ardei Kapia, Rosii

Pasta de Gogosari si Ardei Kapia, Rosii
Gogosari Copti cu Usturoi
3
Garnituri

Gogosari Copti cu Usturoi

Gogosari Copti cu Usturoi
Ardei Iuti, Umpluti cu Stafide
4
Conserve, muraturi

Ardei Iuti, Umpluti cu Stafide

Ardei Iuti, Umpluti cu Stafide
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
5
Conserve, muraturi

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Parteneri
Nectar de visine
Bucataras.RO

Nectar de visine

Anul asta a fost un an bogat in visine, fata de anul trecut cand n-am vazut 2-3 visine in visin.Asa ca am zis sa fac si niste...

Nectar de visine
Placinta quatro formaggi
Culinar.RO

Placinta quatro formaggi

Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.

Placinta quatro formaggi
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia