Se prepara blatul mixand sopuma tare albususrile cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu uleiul apoi se incorporeaza in ele piureul de spanac. Se amesteca albusurile spuma tare cu galbenusurile frecate cu spanac, se adauga si faina si se coace compozitia in tava mai mica in care am pus hartie p[entru copt, cca 15 minute, la foc potrivit.
Morcovii baby congelati se fierb in apa cu sare apoi se mixeaza si se fac piur si se amesteca cu branza de burduf. Se mixeaza pana obtinem o crema omogena.
Branza ramasa se mixeaza cu lingura de smantana, apoi se amesteca cu mararul tocat fin.
Se desprinde aluatul de pe hartia de copt, se unge deasupra, in strat uniform cu crema de branza si morcovi apoi se intinde cu grija cealalta crema cu marar, se ruleaza strans si se da la rece cel putin 2 ore inante de a o taia felii.
Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gust,,Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale" ,, Am eu un cufar fermecat -cu condimente DeliKat "' ,...
Ciorba de burta cu legumeDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii