Se prepara blatul mixand sopuma tare albususrile cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu uleiul apoi se incorporeaza in ele piureul de spanac. Se amesteca albusurile spuma tare cu galbenusurile frecate cu spanac, se adauga si faina si se coace compozitia in tava mai mica in care am pus hartie p[entru copt, cca 15 minute, la foc potrivit.
Morcovii baby congelati se fierb in apa cu sare apoi se mixeaza si se fac piur si se amesteca cu branza de burduf. Se mixeaza pana obtinem o crema omogena.
Branza ramasa se mixeaza cu lingura de smantana, apoi se amesteca cu mararul tocat fin.
Se desprinde aluatul de pe hartia de copt, se unge deasupra, in strat uniform cu crema de branza si morcovi apoi se intinde cu grija cealalta crema cu marar, se ruleaza strans si se da la rece cel putin 2 ore inante de a o taia felii.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii