Rulada cu Spanac si Crema de Branza

Postat pe: 24-01-2014
(0)

Ingrediente

Blat:
4 oua
un praf de sare
200 g piure de spanac
75 ml ulei de masline
120g faina
Crema de branza cu morcovi
100 g branza de burduf
piure din 100 g morcovi baby
Crema de branza cu marar:
100 g branza de burduf
o lingura de smantana
marar verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se prepara blatul mixand sopuma tare albususrile cu un praf de sare. Galbenusurile se freaca cu uleiul apoi se incorporeaza in ele piureul de spanac. Se amesteca albusurile spuma tare cu galbenusurile frecate cu spanac, se adauga si faina si se coace compozitia in tava mai mica in care am pus hartie p[entru copt, cca 15 minute, la foc potrivit.

Morcovii baby congelati se fierb in apa cu sare apoi se mixeaza si se fac piur si se amesteca cu branza de burduf. Se mixeaza pana obtinem o crema omogena.

Branza ramasa se mixeaza cu lingura de smantana, apoi se amesteca cu mararul tocat fin.

Se desprinde aluatul de pe hartia de copt, se unge deasupra, in strat uniform cu crema de branza si morcovi apoi se intinde cu grija cealalta crema cu marar, se ruleaza strans si se da la rece cel putin 2 ore inante de a o taia felii.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada cu Spanac si Crema de Branza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada cu Spanac si Crema de Branza