Rulada Cu Cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata
Rulada Cu Cascaval

Ingrediente

  • -300g cascaval dat pe razatoarea mica
  • -250 g unt(200 s ebaga in cascaval iar 50 se amesteca cu pateul)
  • -condimente
  • -muraturi(gogosar, castrevete)
  • -2 oua fierte tari

Mod de preparare

Se amesteca cascavalul ras prin razatoarea mica si untul/margarina, se pun condimentele, se face o pasta uniforma, se intinde o folie de celofan, se unge putin cu ulei se intinde (cu mana)in strat uniform.

Deasupra peste pasta se intinde o cutie de pateu de ficat amestecat cu piper, unt muratura(castravete si gogosar). Deasupra se pun 1-2 oua fierte tare si taiate cubulete.

Se ruleaza se infasoara totul in celofan se lasa la rece de pe o zi pe alta. Se serveste taiata rondele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc