Intr-un vas punem la fiert apa in care am pus 1 lingurita delikat. Cand apa clocoteste punem in el cascavalul si acoperim vasul cu un capac. Il tinem 20 minute in apa fierbinte si apoi incercam cu o furculita daca s-a inmuiat. Daca furculita patrunde cu usurinta scoatem din apa cascavalul il lasam la stors un pic si apoi il punem pe folie unde il intindem cu ajutorul sucitorului pana ajunde la o grosime de 3-4 mm.
Urmatorul pas e sa trecem la umplutura. Eu am folosit pieptul de fazan din supa de carne la fel si morcovii. Pieptul il taiem marunt, morcovii fierti, castravetii murati, ouale(fierte) si ceapa verde se vor taia cubulete si apoi adaugam 250 gr rama. Condimentam cu sare, piper, delikat si punem si patrunjelul verde tocat amestecand bine.
Umplutura astfel obtinuta se intinde peste foaia de cascaval si cu ajutorul foliei vom rula. Se pune rulada astfel obtinuta la rece pana a doua zi.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii