Rosii Umplute cu Creveti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 rosii
  • -300 g creveti fierti si taiati in cuburi
  • -2 oua fierte
  • -parunjel tocat
  • -1 cescuta maioneza
  • -sare si piper
  • -masline negre fara samburi pt decorat

Mod de preparare

Se taie capac la fiecare rosie si se scote jumatate din pulpa, dupa care se tempereaza cu sare si piper. Intr-un castron se amesteca crevetii, ouale taiate in cuburi, patrunjelul si maioneza. Se amesteca totul, dupa care se vor umple rosiile, apoi se orneaza cu masline.

Optional se poate decora platoul cu creveti intregi fierti.
Se poate servi ca si aperitiv cu feliute de paine prajita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici