Se taie capac la fiecare rosie si se scote jumatate din pulpa, dupa care se tempereaza cu sare si piper. Intr-un castron se amesteca crevetii, ouale taiate in cuburi, patrunjelul si maioneza. Se amesteca totul, dupa care se vor umple rosiile, apoi se orneaza cu masline.
Optional se poate decora platoul cu creveti intregi fierti.
Se poate servi ca si aperitiv cu feliute de paine prajita.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii